intentional motion blurred and bleached tinted image of a business group walking and standing in office lobby

Elégedetlen jelenlegi munkahelyével, de nem ismeri a munkaerőpiacot és tart attól, hogy egy másik vállalatnál is csak hasonló helyzetbe kerülne?

A munkavállalók nagy része nem a munkaerőpiacból él, nem ismeri a piacon tevékenykedő cégeket, nem tudják elképzelni, hogy hol éreznék jobban magukat. Persze mindenkinek van egy ismerőse egy-egy riválisnál is akár, de ha egy szélesebb képet szeretne kapni a piac szereplőiről, érdemes lenne beszélgetnünk, hogy felmérjük a lehetőségeket, eloszlassuk a kétségeket.

Elérkezik a pont, amikor hiába is szeretjük nagyon a munkánkat, a munkahelyünket, egyszerűen azt érezzük, hogy megrekedtünk. Rutinná válik a munkavégzés, elkezdjük utálni a hétfőket, epekedve várjuk a hétvégét.

Ismerős érzés?

Akkor érdemes lenne találkoznunk egy beszélgetés erejéig, hogy felmérjük, hol tart most Ön a karrierjében, s mire vágyna igazán.

Nem tudja, hogyan kell megírni egy önéletrajzot, hogy az ténylegesen figyelemfelkeltő legyen?

Rengeteg önéletrajz sémát lehet találni már a neten, amik egész jó kiindulási alapot nyújtanak ahhoz, hogy strukturáljuk a mondandónkat leendő munkáltatónk, vagy éppen egy tanácsadó cég felé. De mit is mondjuk el magunkról azon a pár oldalon, mi az, ami kevés, mi az, ami már sok, kell-e fénykép, ha kell, akkor milyen legyen – és ehhez hasonló kérdések cikázhatnak a fejünkben. Ha kíváncsi egy szakember véleményére és tanácsaira, forduljon hozzánk bizalommal!